‘Nincs kategorizálva’ kategória bejegyzései

Dühös madarak lepték el Londont

Szerzô: Balazs - 2012. december 17. hétfő

A Samsung kreatívjai nem tudnak a fenekükön ülni. Újabb őrületet találtak ki, hogy népszerűsítsék a koreai cég smart tévéit. Először is szerződést kötöttek azzal a finn Rovio céggel, amelyik okostelefonokra fejlesztette ki az évtized egyik legnépszerűbb játékát, az Angry Birds-t. A mobil applikáció bekerült a Samsung tévéibe is, ahol kézmozdulatokkal lehet irányítani a mérges tollasokat. Ha már lúd, legyen kövér – gondolták és nemzeti, majd Európa bajnokságot szerveztek, hogy megtalálják az öreg kontinens legjobb madárbőrbe bújt gyilkosait. Ez a virtuális madárinfluenza.

A játékban egy csúzlival kell kilőni a különböző méretű és színű madarakat, úgy hogy azok eltalálják a zöld malacokat, lerombolják azok építményeit és közben aranytojásokat szerezzenek. Ehhez egy nagyon egyszerű, a Super Marios korszakot idéző, de HD animációs háttér dukál és irritáló gumizene. Ha kipukkad a röfi vagy a madarunk meghal, akkor szolid nyögéseket hallunk, amely a keletnémet, utószinkronos pornó filmekre emlékeztetheti a műfajra fogékony játékosokat.

klikk ide a folytatásért…

Dühös madarak lepték el Londont bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , , ,

Phelps 160 000 forintért írt történelmet

Szerzô: Balazs - 2012. augusztus 2. csütörtök

Tegnap a mi Danink „aranyos” mosollyal mászott ki a medencéből, az ország és a világ rajong most a világrekorderért. Írás közben is összeszorul a torkom, ha arra gondolok, hogy a mi kis országunkban micsoda tehetségek vannak. Óriási elismerést és tiszteletet érdemel ez a srác. „Bárcsak ott lehettem volna az Aquatic Centerben az úszása alatt…” – ez volt az első gondolatom, amikor egy helyi pub-ban ültem és sms jött az eredményről.

klikk ide a folytatásért…

Phelps 160 000 forintért írt történelmet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva |

Le/fel a kalappal London!

Szerzô: Balazs - 2012. augusztus 2. csütörtök

Amíg Magyarországon nem nézik jó szemmel, hogy köztéri szobrokat dekorálnak ki, addig a szigetország fővárosának polgármestere híres kalapkészítőket kért fel, hogy London belvárosának ikonikus szobrait ünnepi díszbe öltöztessék az Olimpia alatt.

klikk ide a folytatásért…

Le/fel a kalappal London! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: ,

Sportolónként 9,5 óvszer a kvóta – az Olimpia számokban

Szerzô: Balazs - 2012. augusztus 2. csütörtök

 Robbanásszerű növekedés van az 1908-as és a 2012-es londoni Olimpia között. Ez kevésbé meglepő mondjuk. Az első londoni játékokon kicsivel több mint 2000 sportoló versenyzett a 110 aranyéremért, szinte mindegyikük férfi volt. Most 10 500 sportoló versenyez 205 országból összesen 302 aranyéremért. A Paralimpián 4200 sportoló vesz részt 165 országból.

klikk ide a folytatásért…

Sportolónként 9,5 óvszer a kvóta – az Olimpia számokban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva | Címke:

Ötöst egy csokorért!

Szerzô: Balazs - 2012. augusztus 1. szerda

A vasárnapi felhős idő ellenére érdemes volt korán felkelni és gyorsan magunkba tömni az angol sonkát és sült paradicsomot a szállodában. Útba vettük kelet Londont és egészen a Columbia Road-ig meg sem álltunk. Minden hét utolsó napján reggeltől kora délutánig ugyanis virágvásár van.

klikk ide a folytatásért…

Ötöst egy csokorért! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: ,

Bikinik az Olimpián

Szerzô: Balazs - 2012. július 28. szombat

A Királynő Lovasőrségének laktanyáját alakították át homokos tengerparttá. Néhány hete még ezrei kattogtak fényképezőgépeikkel és mobiljaikkal London egyik legturistásabb helyszínén. A szőrkucsmás, sosem mosolygó lovas őrségváltás azonban a Játékok idejére átköltözött a Buckingham Palotához. A ló ürülék szagos helyszínt 5000 tonna homokkal töltötték fel és egy lenyűgöző „mobil” stadiont húztak fel, ahol 15 000 rajongó szurkolhat egyszerre kedvenc strandröplabda csapatának.

klikk ide a folytatásért…

Bikinik az Olimpián bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva | Címke:

Tényleg London a világ legjobb városa?

Szerzô: Balazs - 2012. július 26. csütörtök

A Hammersmith metróállomás tövében egy kávézóban kevergetem az eszpresszómat (a délutáni teára még nem szoktam át), miközben egy helyi londoni programújság a címoldalon büszkén hirdeti, hogy „London, a világ legjobb városa”.

klikk ide a folytatásért…

Tényleg London a világ legjobb városa? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: ,

londON

Szerzô: Balazs - 2012. május 24. csütörtök

BBC, Sherlock Holmes, Shakespeare, Little Britain, A királynő, angol font, Oxford Street, az eső, Picadelly Circus, snobish akcentus, fish and chips, Union Jack, London Fashion Week és a Soho. Ezek ugranak be számomra először Londonról. 2012 azonban az egyik legjelentősebb mérföldkő lesz a város életében. Nyár közepén lesznek az Olimpiai Játékok.

Ha II. Erzsébet és a Samsung csapata is úgy akarja, akkor ennek én is része leszek. A Samsung Global Blogger program keretén belül a világ számos országából érkeznek bloggerek Londonba egy tíz napos blogtúrára. A feladat egyszerű: nyitott szemmel járni és kiadni magunkból a megszerzett élményeket szövegben és képben, illetve ezek mindenféle kombinációjában.

Ez egy remek nekem való munka. Hogy miért? Profi videó bloggerként már jól működik az egyszemélyes stábom. Jól kijövünk egymással az úton. Az angol nem probléma, se szóban se írásban “áj szpík end rájt veri gúd ín inglis!” Ilyenkor érzem nagy hasznát az angol egyetemnek, ahol tanultam. Nyitottság, kreativitás, sztoritelling a tetőfokán. Még a sportrendezvények sem ijesztenek el, hiszen az RTL Klub Havazin síműsorát két éve szerkesztem a nemzetközi világkupákról. A mobilkütyüket imádom, a social appeket használom. Pofátlan magabiztosággal merem kijelenteni, hogy én az ilyen munkákra és egyéb kreatív agymenésekre születtem.

 

London egy fantasztikus hely. Pezseg, sőt burjánzik a kreativitásról. Imádom szívni az esőporos levegőt egy kávézó oldalán a Sohoban és csak bámulni a sok furcsa arcot. Eddig csak a design-kreatív-cool (és persze turistás) oldalát láttam Londonnak, a sportos arcával még nem találkoztam. Itt az ideje felfedezni és felforgatni a várost és betekinteni az Olimpiai faluba.

KEEP CALM AND CARRY ON!

alternatív London2012 logok. Forrás: logoblog.org 

londON bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , , , ,

Kocogj Te is Hugh Jackmannel Budapesten!

Szerzô: Balazs - 2012. január 27. péntek

Tavaly nyár végén az ausztrál színész, Hugh Jackman Budapesten forgatott egy reklámfilmet a Lipton Ice Tea-nek. Az X-Men farkasa végigfutotta Pestet, nyomába pedig egy bicajos, lerázhatatlan turista szegődött.

A legjobban Budapest járt a forgatással, hiszen fél percben (a reklám hosszú verziójában másfél percben) Budapest imázsdömping látható. A reklám üzenete is kiváló márkaépítő, hiszen azt sugallja, hogy a sztárok szabadidejükben Budapestre járnak kikapcsolódni, ahol ráadásul szabadon futkározhatnak és még bicajos városnézésre is lehetőség van.


A reklám hosszabb verziójának útvonalán most Te is futásnak indulhatsz a világ egyik legszexisebb faszijának választott színésszel.

Hajrá, mehet a bemelegítés, törzshajlítás, ujj-körözés. Kocogjon az egész világ Hugh Jackmannel Budapest belvárosában! Kattints tovább az útvonalért!

klikk ide a folytatásért…

Na mit szólsz?
6 hozzászólás
| Kategória: Nincs kategorizálva | Címke:

Ha nagy a gáz – látogatóban a párizsi Europ Assistance-nál

Szerzô: Balazs - 2012. január 6. péntek

(x) Párizsban ellátogattam az Europ Assistance francia központjába, ahova a biztosítási bejelentések és segélyhívások érkeznek. Az Európai Biztosító (EUB) meghívására érkeztem, hogy lássam mi történik egy ilyen központban, ahol diszpécserek és orvosok próbálnak segíteni a bajbajutottakon.

 2011-09-16 001 020

 

klikk ide a folytatásért…

Ha nagy a gáz – látogatóban a párizsi Europ Assistance-nál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , , ,