‘Hajóút a Karib-térségben’ kategória bejegyzései

RIP Costa Concordia

Szerzô: Balazs - 2012. január 19. csütörtök

Negyedszer törlöm ki a bejegyzés első sorát, mert egyszerűen nem tudom mit ildomos írni az “elsüllyedt” Costa hajóról. Megdöbbenés, keserűség, ujjal mutogatás, “mi lett volna ha ott vagyok…”, “mi lesz most a hajózással” gondolatok cikáznak bennem. A nyáron ugyanis a Costa Fortuna fedélzetén töltöttem egy hetet.

Képek a biztonsági bemutatóról:

klikk ide a folytatásért…

Na mit szólsz?
2 hozzászólás
| Kategória: Hajóút a Földközi-tengeren · Hajóút a Karib-térségben | Címke: , , , ,

Balázs top8 hajós filmje

Szerzô: Balazs - 2011. szeptember 27. kedd

Az alábbiakban néhány filmet gyűjtöttem össze, amelyekben központi helyen szerepel a tenger és a tengeri hajókázás.

cruise3 cruise4 cruise2  cruise7  cruise5 cruise6

klikk ide a folytatásért…

Balázs top8 hajós filmje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Földközi-tengeren · Hajóút a Karib-térségben | Címke: , , ,

New York moment – Osama halott! – VIDEO

Szerzô: Balazs - 2011. június 19. vasárnap
New York moment – Osama halott! – VIDEO bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben · Videók | Címke:

“Szinte megbüfiztetnek, hogy helyet csináljanak a fagyinak…” – utazás a businessen

Szerzô: Balazs - 2011. június 14. kedd

Utazni csak stílusosan szabad, pláne ha az ember a világ talán legkozmopolitább városából vág neki az útnak. Tanulva a korábbi hibámból, hogy nem lehet slendriánul felöltözni egy transzatlanti járathoz, a New York – Budapest útvonalat ingben, zakóban és “makkos” cipőben kezdtem meg. Bíztam egy lehetséges upgrade-ben, ami azt jelenti, hogy a turista osztályú repjeggyel businessen utazol. Nem könnyű egy ilyet megcsípni, de az American Airlines-nak köszönhetően a közel tíz órás utat kényelemben töltöttem.

2011-05-02 001 095 2011-05-02 001 119

klikk ide a folytatásért…

“Szinte megbüfiztetnek, hogy helyet csináljanak a fagyinak…” – utazás a businessen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben · World cook | Címke: , ,

Oasis, a film – 1. rész

Szerzô: Balazs - 2011. június 7. kedd

Megszületett az első összefoglaló film. Sokat vártatok rá, de íme az első út élménybeszámolója az Oasis of the Seas-ről.

Ne felejtsétek megnézni a második részt se!!

 

klikk ide a folytatásért…

Na mit szólsz?
2 hozzászólás
| Kategória: Hajóút a Karib-térségben · Videók | Címke: ,

Oasis, a film – 2. rész

Szerzô: Balazs - 2011. június 6. hétfő

Az első rész folytatása! Mit gondoltok a videóról?

 2011-04-29 001 329

Oasis, a film – 2. rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben · Videók | Címke: , ,

A kertész pillangói – VIDEO

Szerzô: Balazs - 2011. június 6. hétfő

Az Oasis-t középen egy kert szeli ketté. Nem is kert ez, hanem egy park. Laza kávézóval, elegáns étteremmel, borbárral és egy galériával. Aki a medencés nyüzsi helyett inkább a fák árnyékában akar könyvet olvasni az ide jön. Padok és pici hidak, színes virágok között lehet madárcsicsergést hallani. Abból azért túl sok nincsen, hiszen a hajó folyamatosan megy, de átmeneti lakói voltak már a parknak.

2011-04-26 001 333 

A hajó főkertésze Turós László már amerikai állampolgár. Egy sokfordulós álláspályázaton választották ki erre az izgalmas feladatra. Amikor éppen nem a kapitánnyal beszélget rovarirtásról, akkor a kertben serénykedik kis csapatával.

Képekért kattints tovább!

klikk ide a folytatásért…

A kertész pillangói – VIDEO bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben | Címke: , ,

Baleset a hajón

Szerzô: Balazs - 2011. június 3. péntek

2011-04-29 001 048Ma megfordultam a hajóorvosnál. No, ne tessenek aggódni, nincs semmi bajom, nem törtem el semmimet, nem fáj semmim (leszámítva a torkom a jeges üdítőktől). Csupán kíváncsi voltam, hogy milyen lehet az orvosi szoba egy ekkora hajón. Nem csalódtam, van itt minden: labor, röntgen, vizsgálótermek, intenzív osztály, műtő.

klikk ide a folytatásért…

Baleset a hajón bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben | Címke: , ,

Lefeküdtem egy elefánttal

Szerzô: Balazs - 2011. június 2. csütörtök

A “Vallomások a kabinban”  második fejezetéhez érkezett. Lefeküdtem Nellivel, de érdekes módon én terítettem ki őt és nem fordítva. A kabinkalandról bővebben a videóban!


 

Youtube link

Lefeküdtem egy elefánttal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben · Videók | Címke: , , ,

Macsók a vizen! – hódítanak a hajó bikái

Szerzô: Balazs - 2011. június 1. szerda

 

Ma a hajó (és a világ) legszexisebb férfiját keresték a délutáni versenyen. Egy maréknyi fickó gyűlt össze, akik egy buta megmérettetésen vettek részt, majd végül a közönség szavazott a macsók macsójára. Sörhasak, lapos izmok, ápolatlan arcok és a buta fejek jellemezték ezt a versenyt. Hirtelen a saját önbecsülésem is megnőtt és a nyerteseket látva úgy döntöttem, hogy ráérek még egy napot enni-inni és csak utána elmenni a konditerembe edzeni.

klikk ide a folytatásért…

Macsók a vizen! – hódítanak a hajó bikái bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben | Címke: ,