Polipvacsora – a Kishableány bosszúja

Szerzô: Balazs - 2011. június 27. hétfő
Mindenki ódákat zeng a mauritiusi ételekről. Itt volt az ideje, hogy a Club Med sous-chefjének a sous-chefje legyek egy délutánra. Hatalmas élmény volt a lemenő nap perzselő aranysárgájában főzőcskézni úgy, hogy mellettem vizisíeltek.
2011-05-18 001 312
Videsh Teelokee-val három ételt készítettünk el. Az ételek elkészítése rém egyszerűnek tűnt, otthon a legnagyobb problémát az alapanyagok beszerzése okozhatja. Hölgyek, urak, tessék nekilátni a főzésnek! Hasonló recept ötleteket a kommentekben várok!
2011-05-18 001 303
2011-05-18 001 280 2011-05-18 001 285
Tonhal carpaccio                                 Mauritiusi polip saláta
2011-05-18 001 287 Vörös tonhal pörkölt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék: , ,

2 hozzászólás » | Kategória: Club Med Mauritus · Videók · World cook

2 hozzászólás a “Polipvacsora – a Kishableány bosszúja” bejegyzéshez

  1. Nati hozzászólása:

    Azt a tonhalporit Ma meg is fozom.

  2. Balazs hozzászólása:

    Hogy sikerült a pörkölt Nati?