Polipvacsora – a Kishableány bosszúja
Szerzô: Balazs - 2011. június 27. hétfő
Mindenki ódákat zeng a mauritiusi ételekről. Itt volt az ideje, hogy a Club Med sous-chefjének a sous-chefje legyek egy délutánra. Hatalmas élmény volt a lemenő nap perzselő aranysárgájában főzőcskézni úgy, hogy mellettem vizisíeltek.
![2011-05-18 001 312 2011-05-18 001 312](http://www.alegjobballas.hu/wp-content/uploads/2011/06/20110518001312.jpg)
Videsh Teelokee-val három ételt készítettünk el. Az ételek elkészítése rém egyszerűnek tűnt, otthon a legnagyobb problémát az alapanyagok beszerzése okozhatja. Hölgyek, urak, tessék nekilátni a főzésnek! Hasonló recept ötleteket a kommentekben várok!
![2011-05-18 001 303 2011-05-18 001 303](http://www.alegjobballas.hu/wp-content/uploads/2011/06/20110518001303.jpg)
![2011-05-18 001 280 2011-05-18 001 280](http://www.alegjobballas.hu/wp-content/uploads/2011/06/20110518001280.jpg)
![2011-05-18 001 285 2011-05-18 001 285](http://www.alegjobballas.hu/wp-content/uploads/2011/06/20110518001285.jpg)
Tonhal carpaccio Mauritiusi polip saláta
![2011-05-18 001 287 2011-05-18 001 287](http://www.alegjobballas.hu/wp-content/uploads/2011/06/20110518001287.jpg)
![Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...](http://www.linkwithin.com/pixel.png)
Címkék: club med, kaja-pia, mauritius
2011. június 28. - 10:34
Azt a tonhalporit Ma meg is fozom.
2011. július 3. - 01:33
Hogy sikerült a pörkölt Nati?