Where the Hell is Matt & Balázs? VIDEO

Szerzô: Balazs - 2011. október 20. csütörtök

A youtube furcsán táncoló amerikai geek sztárja, Matt Budapesten járt, ahol közel ezer emberrel táncolt a Halászbástya tövében.

 

Számítógépes fejlesztő és programozó volt Matt Harding, amikor megunta a klaviatúra ütögetős életét és nekivágott a nagyvilágnak. Egy buta táncot készített a haverjainak az egyik ázsiai útján, akik aztán felnyomták a netre. Elindult a lavina, a videó instant őrületté vált. A sikeren felbuzdúlva Matt több mint 100 országban és megannyi városban járt és táncolt először egyedül, majd helyiekkel. Egy amerikai rágugumi cégnek is megtetszett a gimiben kevésbé kedvelt lüke mamlasz tánca, zsebébe nyomtak egy halom pénzt, hogy készítsen még egy videót. A testrázást később a Visa is megtámogatta, akik külön kampányt építetettek a világutazóra.

A facebookon 1300-an jeleztek vissza, hogy ott lesznek a budapesti buliban a Mátyás templom tövében. Rengetegen voltak, amikor megérkeztem, Matt már az instrukciók adta a tömegnek. Sokan azt sem tudták, hogy ki ez a pepitába öltözött srác és miért a nagy felhajtás. A gyors koreográfia tanulás után elindult a felvétel, mosolyprogram bekapcsolt és a magyar nép megmutatta, hogyan kell ropni a táncot.

A félórás vígadalom után Matt több órán át a helyszínen maradt, pózolt a fotózkodni kívánokkal, autogrammokat osztogatott, polókat árult. Igazi happy one-man show-ban volt részünk. Remélem a videó elnyeri majd a tetszését és Budapest is bekerül az új táncolós klippbe.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék: , ,

Where the Hell is Matt & Balázs? VIDEO bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva · Videók

Comments are closed.