Kocogj Te is Hugh Jackmannel Budapesten!

Szerzô: Balazs - 2012. január 27. péntek

Tavaly nyár végén az ausztrál színész, Hugh Jackman Budapesten forgatott egy reklámfilmet a Lipton Ice Tea-nek. Az X-Men farkasa végigfutotta Pestet, nyomába pedig egy bicajos, lerázhatatlan turista szegődött.

A legjobban Budapest járt a forgatással, hiszen fél percben (a reklám hosszú verziójában másfél percben) Budapest imázsdömping látható. A reklám üzenete is kiváló márkaépítő, hiszen azt sugallja, hogy a sztárok szabadidejükben Budapestre járnak kikapcsolódni, ahol ráadásul szabadon futkározhatnak és még bicajos városnézésre is lehetőség van.


A reklám hosszabb verziójának útvonalán most Te is futásnak indulhatsz a világ egyik legszexisebb faszijának választott színésszel.

Hajrá, mehet a bemelegítés, törzshajlítás, ujj-körözés. Kocogjon az egész világ Hugh Jackmannel Budapest belvárosában! Kattints tovább az útvonalért!

Az útvonal:

1) Festetics Palota (érdemes az udvarba is benézni vagy a szomszédos Olasz Intézet Kávézójában megreggelizni)

+ Pollack Mihály tér – háttérben a Magyar Rádió előtti üvegtömbök

2) Egyetem téri templom (a nagy izzadásban érdemes beugorni egy limonádéért a Táskarádió Eszpresszó-ba)

3) Henszlmann Imre utca (ha már itt járunk, nézzük meg a Retrock Deluxe és a Pazicsky Showroomot)

4) Stáhly utca – Jelen Bisztró  (Hugh is benéz a kávézó ablakán, ugorjunk hát be mi is!)

5) Királyi Pál utca (Ebben az utcában van a franciás bisztró a Borssó és a Café Alibi is, ahol néha Latte Art tanfolyamot is tartanak)

6) Szabadság híd (a zöld híd budai oldalán megmártózhatunk a Gellért fürdőben, a pesti oldalon pedig a Vásárcsarnokban nézelődhetünk. Habár Hugh Pestről fut át Budára, de mi már azt látjuk, ahogy ő Budáról visszafut Pestre.)

7) Margitsziget (ha már itt kocogunk, akkor ne hagyjuk ki a Palatinus strandot és mellette a hangulatos büfét, ahol akár stílszerűen egy Lipton Ice Teat is kérhetünk)


Összegzés:

Ha Hugh útvonalát követjük, akkor kb. 9 km-t futottunk le, amivel bőven elégettünk annyi kalóriát, mint amennyi egy palack Lipton Ice Tea-ben van.

És íme az útvonal, amihez jó futást mindenkinek!

Nagyobb térképre váltás

Így készült a reklám Budapesten:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék:

6 hozzászólás » | Kategória: Nincs kategorizálva

6 hozzászólás a “Kocogj Te is Hugh Jackmannel Budapesten!” bejegyzéshez

  1. Hugh Jackman esete a buzgó rajongóval « Kulisszagép hozzászólása:

    […] Jackman a Lipton megbízásából (nem reklámozzuk, de az annyira béna, hogy "az egyik teaízű üdítőital-gyártó cég") Budapesten forgatott egy reklámfilmet, aminek annyi a sztorija, hogy szeretne nyugodtan futni egy kicsit, de nem tud, mert egy őrült biciklista nem száll le róla. A feltűnően nem kelet-európai akcentussal beszélő kedves bolond megafonnal és egy bazinagy hordozható magnóval hívja fel fővárosunk lakosságának és az erre járó turistacsoportok figyelmét a sztárra – míg az megnyugvást nem lel egy palack jéghideg teában. Az útvonalról részletesen itt írnak. […]

  2. cinquecento hozzászólása:

    Csak tudnám, minek zárták le egy teljes napra a pesthidegkúti repteret, ha az nem is látszik egy villanásra sem. A gyerekek tök csalódottak voltak: épp aznap nem szállt fel egyetlen gép sem. Huligánok.

  3. Balazs hozzászólása:

    Ezért volt lezárva a reptér:
    http://www.youtube.com/watch?v=WVS9S50FjgU&list=UUbtIp-6foAqzF7ZWiIHPcNQ&index=5&feature=plcp

  4. ehhhh hozzászólása:

    Hat kurvara nagy reklam Magyarorszagnak, ha nem irod meg a blogban meg nekem se tunik fel, pedig magyar vagyok, itt lakom. Kulfoldiek foleg nem. Amugy meg attol, hogy valaki itt fut egy REKLAMBAN, meg nem fog senkit ide csalni. Meg akkor sem, ha tenyleg szeret ide jarni.

  5. Andras hozzászólása:

    Balazs, köszi, ez ezerszer jobb, mint a futós :)

  6. Balazs hozzászólása:

    Abban igazad van, hogy attól, hogy ezt látja még nem fog az amerikai repjegyet venni azonnal és iderepülni. Nem is ez a lényege az ilyen fajta promónak.
    Hanem az, hogy amikor egy társaságban például előjön Budapest, mint téma, akkor azt mondja majd az egyik, hogy “emlékszel Hugh is ott futott abban a reklámban”. És máris vonzóbb lesz a desztináció, mert egy “sztár” is ott volt. Ha meg soha nem jön rá senki, hogy ez Budapesten készült miközben nézik a youtubeon vagy a tv-ben, akkor lesz néhány újságíró és fanatikus rajongó aki ír, beszél, blogol róla és őket pozitívan befolyásolja majd.