londON

Szerzô: Balazs - 2012. május 24. csütörtök

BBC, Sherlock Holmes, Shakespeare, Little Britain, A királynő, angol font, Oxford Street, az eső, Picadelly Circus, snobish akcentus, fish and chips, Union Jack, London Fashion Week és a Soho. Ezek ugranak be számomra először Londonról. 2012 azonban az egyik legjelentősebb mérföldkő lesz a város életében. Nyár közepén lesznek az Olimpiai Játékok.

Ha II. Erzsébet és a Samsung csapata is úgy akarja, akkor ennek én is része leszek. A Samsung Global Blogger program keretén belül a világ számos országából érkeznek bloggerek Londonba egy tíz napos blogtúrára. A feladat egyszerű: nyitott szemmel járni és kiadni magunkból a megszerzett élményeket szövegben és képben, illetve ezek mindenféle kombinációjában.

Ez egy remek nekem való munka. Hogy miért? Profi videó bloggerként már jól működik az egyszemélyes stábom. Jól kijövünk egymással az úton. Az angol nem probléma, se szóban se írásban “áj szpík end rájt veri gúd ín inglis!” Ilyenkor érzem nagy hasznát az angol egyetemnek, ahol tanultam. Nyitottság, kreativitás, sztoritelling a tetőfokán. Még a sportrendezvények sem ijesztenek el, hiszen az RTL Klub Havazin síműsorát két éve szerkesztem a nemzetközi világkupákról. A mobilkütyüket imádom, a social appeket használom. Pofátlan magabiztosággal merem kijelenteni, hogy én az ilyen munkákra és egyéb kreatív agymenésekre születtem.

 

London egy fantasztikus hely. Pezseg, sőt burjánzik a kreativitásról. Imádom szívni az esőporos levegőt egy kávézó oldalán a Sohoban és csak bámulni a sok furcsa arcot. Eddig csak a design-kreatív-cool (és persze turistás) oldalát láttam Londonnak, a sportos arcával még nem találkoztam. Itt az ideje felfedezni és felforgatni a várost és betekinteni az Olimpiai faluba.

KEEP CALM AND CARRY ON!

alternatív London2012 logok. Forrás: logoblog.org 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék: , , , ,

londON bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Nincs kategorizálva

Comments are closed.