Shrek is a fedélzeten van!

Szerzô: Balazs - 2011. május 6. péntek
Abban a percben, hogy valaki felkerül a hajóra, elveszti az időérzékét. Úgy érzem magam, mint egy kissrác a cukorboltban. (Egyébként van egy külön candyshop a hajón, ahol többszáz féle édességet árulnak – Gombóc Artúr bőgve aludna el minden éjszaka örömében). Alig kapcsoltam, hogy megmozdult a hajó és elindultunk. Arra lettem csak figyelmes, hogy a fort lauderdali házak elsuhannak mellettünk. A korláthoz préseltem magam, hogy filmezni tudjak. Szinte egyszerre indult el a három hatalmas tengerjáró, amely eddig nyugodtan pihent a Port Everglades kikötőben. A prímet minden bizonnyal mi visszük az Oasis-szel nagyság tekintetében.

A hajókürt beleordít a fülembe, beszakad a dobhártyám, de mégis izgatottság fog el. Hajrá Balázs! Van egy heted, hogy felfedezd a hajót és a szigeteket!

A kihajózás pillanatában beindult a buli, animátorok és a Dreamworks kedvenc figurái táncoltak a viziszínpadon. Itt vannak a Pingvinek és a Majom a Madagaszkárból, valamint Shrek és udvartartása. Tánc, buli, iritáló konferanszié és több pohár cukros-jeges lónyál. Erről szól az integetős buli. Remélem Shrekkel és társaival találkozom még a hajón.

Még több Shrekért és videóért kattints tovább!

Táncol az ogre és a cica

A Dreamworks sztárjai meghódítják az Oasist


:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék: , , , ,

Shrek is a fedélzeten van! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben

Comments are closed.