A keresztanyák

Szerzô: Balazs - 2011. május 9. hétfő

Az Oasis hét kerületének hét gondnoka is van. Gyanítom egyikükön sem volt még kantáros munkaruha és az eldugult nyilvános mosdókat sem ők tisztítják. Előadóművészek, olimpikonok, filantrópok, színészek adták nevüket a hajó egyes negyedeihez. Ők mindannyian dívák, a kerületek keresztanyjai. A hölgyek mindegyike jelesen teljesített a saját területén.

Kattints a keresztanyákért!

Gloria Estefan – világhírű énekes, dalszerző, szinész és szerző. Egy másik Royal Caribbean hajó, az Empress of the Seas keresztanyja is. (Royal Promenade)

Keshia Knight Pulliam – tévés és filmes színész, akinek egyik legnagyobb szerepe a „The Cosby Show”-ban volt. Ő a legfiatalabb színész, akit 6 évesen már Emmy Díjra neveztek. (Fiatalzóna)

Jane Seymour – többszörös Emmy és Golden Globe díjas színész, az egyik legnagyobb gyermek jótékonysági szervezet aktív tagja. (Central Park)

Daisy Fuentes – nemzetközi televíziós személyiség, producer, szépség és fitnesz szakértő, az USA-ban élő latin-amerikai nők példaképe, akinek célja, hogy a gyermek egészségügy helyzetén és a beteg gyerekek kezelésén javítson. (Wellness negyed)

Michelle Kwan – olimpiai bajnok amerikai műkorcsolyázó, a nyilvános diplomácia nagykövete, aki az oktatást, a pozitív szemléletű egészségügyi ellátást és a sokszínűséget hirdeti. (Szórakoztató negyed)

Shawn Johnson – a 2008-as Olimpián négy érmet szerzett női tornában. Egyik célja, hogy felhívja a figyelmet a rákbetegségekre. (Boardwalk)

Dara Torres – tizenkétszeres olimpiai bajnok, a legidősebb női úszónő, aki öt Olimpián is részt vett (1984, 1988, 1992, 2000, 2008) (Medence és sport negyed)

Gloria Estefan, Keshia Knight Pulliam, Jane Seymour, Daisy Fuentes, Michelle Kwan, Shawn Johnson, Dara Torres. Forrás: Royal Caribbean

Érdekességképpen, az Oasis testvérhajójának, az Allure of the Seas-nek az egyik keresztanyja Fiona hercegnő, Shrek felesége.

A hajó kereszteléséről és a lányokról egy rövid videó:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék: ,

A keresztanyák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben

Comments are closed.