Partytime a hajón

Szerzô: Balazs - 2011. május 30. hétfő

A nagyszínházban ma igazi csemegét kaptunk. Az America’s Got Talent című műsorban (az RTL Klub-on futó Csillag születik tengerentúli nagytestévre) tűnt fel néhány lelkes félprofi srác, akik hatalmas tehetséggel nyomatják az akapella muzsikálást. Ők a Mosaic, egy nem tipikus fiúbanda.

Se egy hangszer, vagy bármilyen elektronikius zenei aláfestés nincs a színpadon, a srácok tiszta szívükből és persze torkukból adják elő a legnagyobb slágereket és közben poénkodnak. Nem hittem volna, hogy valaki a gyomrából/torkából/orrából/tüdejéből képes trombitát vagy éppen egy száztagú cigányzenekart varázsolni. Az operaária éneklése és a háttérben a nagyzenekar „zümmögése” minden képzeletet felülmúlt. Az utolsó szám, hogy teljes legyen a repertoár a Black Eyed Peas egyik slágere volt.

A tömeg örjőngött, a lányok a bugyijaiakat dobálták fel a színpadra, a srácok autogrammot osztottak. A koncert után hatalmas utcabál kezdődött a Royal Promenadon. Többezer ember tombolta végig a 70-es évek legnagyobb számait. Afroparókák, susogó jersey nadrágok, a YMCA, Gloria Gaynor és Austin Powers, valamint egy brutálnagy diszkógömb ragyogta be paradét. A programok fő szervezője hatalmas showt produkált, dobálták az ajándékokat a tömegbe, közösen táncoltunk, a mozgó bárban még Po, a Kungfu Panda is táncolt, villogtak a fények, extázisban égett a ház. Hihetetlen egyébként, hogy egy repi polóért vagy világítós biszbaszért mire nem képesek az emberek…csupán egy könyök landolt az arcomon, és egy cipellő sarka a vádlimon. A szórakoztató csapat kimagasló, nem hiába kapták meg a legjobb „entertainment team” kitüntetést a hajók közül.

Ha ez nem volna elég, akkor lehet menni a játékterembe vagy a kaszinóba pénzt dobálni vagy akár karaokizni is. Táncolni minden este a Blaze diszkóban vagy a latinos bárban lehet (tánctanfolyam napközben), de élő zenét nyomnak a swing bárban is, az ír kocsmában is muzsikál esténként egy gitáros fószer, sőt a piano bárnál is melódiázik a hajó Koós Jánosa.

Youtube link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Partytime a hajón bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Kategória: Hajóút a Karib-térségben

Comments are closed.